오연희의 문학서재

오늘:
어제:
전체:
1,292,329

이달의 작가

I put a spell on you /BonnieTyler

박영호 조회 수:313 추천:75

BonnieTyler - I Put A Spell On You

I put a spell on you 당신에게 말을 할게요 Because you're mine. 왜냐면, 그대는 나의것이니까요 I can't stand the things that you do. 그대가 하는일을 견딜수 없어요 No, no, no, I ain't lyin'. 안돼, 안돼, 안돼, 거짓말 하는게 아녀요 No. 아니에요 I don't care if you don't want me 그대가 나를 원하지 않아도 상관없어요 'Cause I'm yours, yours, yours anyhow. 왜냐면 나는 그대의 것이니깐요, 어떻던 그대의 것이니까요 Yeah, I'm yours, yours, yours. 그래요, 나는 그대의 것이에요, 그대의, 그대의 I love you. I love you. 당신을 사랑해요, 당신을 사랑해요 I love you. I love you I love you. I love you. Yeah! Yeah! Yeah! Yeah.... 맞아요, 맞아요, 맞아요 I put a spell on you. 그대에게 말을 할게요 Lord! Lord! Lord! ... 아, 아, 아, ( 혹은 신이여! 신이여! 신이여!) 'Cause you're mine, yeah. 왜냐면 그대는 나의 것이니까요, 그래요 I can't stand the things that you do 그대가 하는일을 견딜수 없어요 When you're foolin' around. 그대가 방황할때 I don't care if you don't want me. 그대가 나를 원하지 않아도 상관없어요 'Cause I'm yours, yours, yours anyhow. 왜냐면 나는 그대의 것, 그대의, 그대의, 어떻든 Yeah, yours, yours, yours! 그래요, 그대의것, 그대의 것, 그대의... I can't stand your foolin' around. 그대가 방황하는걸 견딜수 없어요 If I can't have you, 그대를 가질수 없다면 No on-e will! 아무도 가질수 없을거에요 I love you, you, you! I love you. I love you. I love you! 그대를 사랑해요, 그대를, 그대를 ! 그대를 사랑해요.그대를 사랑해요! I love you, you, you! 그대를 사랑해요, 그대, 그대를! I don't care if you don't want me. 그대가 날 원하지 않아도 상관 없어요 'Cause I'm yours, yours, yours anyhow. 왜냐면 나는 그대의 것, 그대의, 그대의, 어떻든 http://cafe.daum.net/e420607