오연희의 문학서재

오늘:
어제:
전체:
1,292,761

이달의 작가

새해 아름다운 음악으로 시작합니다

김진학 조회 수:27 추천:4

늘 건강하시고 행복한 한해 되십시오.

Life Itself Will Let You Know (Anthony Queen & Charlie)

Life Itself Will Let You Know (Anthony Queen & Charlie)

Charlie :

Are dreams just things

that live inside you

or do these dreams

sometimes come true

and do the grown-ups happen too.

Anthony :

Oh, yes, my son,

that you are just at the beginning

Just follow your dreams

wherever they go.

And life itself will let you know.

(Chorus : I know

I'm suffering as you go.)

Charlie :

And who will show me

all the answers?

Will someone help me understand

What will I be

when I don't know.

Anthony :

That no one can tell

Tomorrow is a wishing one.

You've gotta live

each moment everyday.

Charlie :

If I'm stumbling for,

Is there anyone I call.

would you give me your hand

and show me the way.

Anthony :

My son, you are just at the beginning.

Just follow your dreams

And life itself will let you know.

(Chorus : I know

I'm suffering as you go.)

Anthony :

Just think he was right,

Reach out, reach out and take a star.

And every women comes to believe.

Charlie :

I'll call myself far

what takes thus far.

I will begin with me.

I know I'm just at the beginning.

(Anthony :

My son, my life is almost over)

I'll follow my dreams

(Anthony :

And yours as only just begun)

And life itself will let me know.

(Anthony : Just remember, my son,

I love you)

Chorus :

I know I'm just at the beginning.

I know my dreams

wherever they go

I know

life itself will let you know

let you know

let you know

챨리 :

아빠, 아빠같은 사람이 되는게

그저 꿈에 지나지 않나요

가끔은 그 꿈들이

실현되는 것 같아요

어른이 되어 일어나는 일들이요

안소니 :

그래, 나의 아들아

하지만, 너는 이제 겨우 시작하는거란다

그 꿈이 어디에 있든

너는 그 꿈만 쫓으면 되는거야

살아가다 보면 꿈이 이루어질거야

(코러스 : 아빠가 걸었던 길을

저도 걸어가고 있다는걸 알아요)

챨리 :

그러면 그 모든 대답들을

누가 저에게 알려 줄까요?

내가 알지 못하고 있을 때

내가 무엇이 될것인가를

제가 이해하도록 누가 도와 줄까요?

안소니 :

내일이 바로 우리가 바라는 날이라는 걸

어느 누구도 말할 수 없는거란다

너는 매일 매순간을 소중하게

살아가야 하는 거란다

챨리 :

제가 만약 비틀거리고 있다면

제가 찾을 누군가가 있을까요?

저에게 도움의 손길을 주시겠어요?

저에게 방법을 알려 주세요

안소니 :

아들아, 너는 이제 겨우 시작하는거야

그 꿈이 어디에 있든

너는 그 꿈만 쫓으면 되는거야

살아가다 보면 꿈이 이루어질거야

(코러스 : 아빠가 걸었던 길을

저도 걸어가고 있다는걸 알아요)

안소니 :

단지, 그가(자신이) 옳았다고 생각해라

손을 뻗어봐라. 손을 뻗어 별을 잡는거야

그러면 모든 여인들은 믿게 되는거란다

챨리 :

저는 먼곳에서 가질 수 있는 것을

제 자신 깊은 곳에서 찾을 거예요

저는 먼저 자신부터 시작할 거예요

저는 이제 시작이라는걸 저도 알아요

(안소니 :

아들아, 내 인생은 거의 끝나가고 있구나)

그 꿈이 어디에 있든

저는 저의 꿈을 쫓아 갈거예요

(안소니 :

너의 인생은 이제 겨우 시작한거야)

살아가다 보면 꿈이 이루어지겠지요

(안소니 : 아들아, 꼭 기억해두렴,

내가 널 사랑한다는 것을)

코러스 :

저는 이제 시작이라는걸 저도 알아요

그 꿈이 어디에 있든

저는 저의 꿈을 알고 있어요

살아가다 보면 꿈이 이루어진다는 걸

저는 알아요

꿈이 이루어진다는 걸

꿈이 이루어진다는 걸